Cine considerati ca a fost jucatorul-cheie in acest sezon de Liga 1

joi, 23 decembrie 2010

„U” Cluj îşi propune să ia campionatul în trei, patru ani

Preşedintele Universităţii Cluj, Cristian Barabancea, a vorbit pentru FTR.ro despre operaţia lui „Sisi”, despre terenul pe care „U” va evolua în retur, despre transferurile făcute în această lună, dar le-a transmis şi un mesaj de sărbători fanilor echipei. 

Despre transferuri
Oficialul „Şepcilor roşii” e convins că Universitatea Cluj se va bate la titlu peste trei, patru ani, însă subliniază că lucrurile trebuie făcute pas cu pas. „Ne-am întărit pe toate posturile. Au venit Bazzi, Popa,Menassel, nişte fotbalişti foarte buni. Apoi, acest Pele, pe care eu, personal, l-am văzut jucînd acum un an şi am rămas impresionat de el, iar acum a ajuns să evolueze la noi. Nu în ultimul rînd, l-am adus şi pe Cristea, un fotbalist care trebuie să ştie că nu a venit printre străini, ci printre foşti colegi. Pentru Adrian este o provocare acest transfer şi veţi vedea în retur ce poate să facă în tricoul Universităţii!”, a declarat Barabancea pentru FTR.ro. 

Nerăbdători să intre în casă nouă


Preşedintele lui „U” a dezvăluit că echipa va rămîne tot la Alba şi în retur, deşi au fost zvonuri care au adus formaţia mai aproape de Cluj. „Vom juca tot la Alba, mai sînt doar cîteva luni în care ne vom chinui cu drumul, nu avem ce să facem. La Turdaterenul e aproape impracticabil şi ne-ar costa prea mult să ne asigurăm condiţiile de care avem nevoie. Important e ca noul stadion să fie terminat la timp. Şi dacă e gata în septembrie, nu mai contează! Aşteptăm cu nerăbdare să intrăm în casă nouă”, a adăugat Barabancea.     

Au adus întăriri, dar rămîn modeşti în acest sezon


Cît despre returul de campionat, Cristian Barabancea confirmă declaraţiile finanţatorului Florian Walter. „Să fim modeşti, în sezonul acesta obiectivul nostru rămîne unul din locurile 8-12. Apoi, de la anul, pe stadion nou, acasă, altfel vom evolua. Vom încerca să atacăm cupele europene şi în trei, patru ani vrem să cîştigăm campionatul”, a spus oficialul lui „U”, care a recunoscut că clubul îl sprijină pe „Sisi” după accidentarea care îl va ţine departe de teren cîteva luni. „Normal, clubul a avut grijă ca toate condiţiile să fie asigurate pentru Szilagyi, începînd de la operaţie, pînă la recuperare. Sisi e al nostru, e aici de cînd se ştie şi merită tot sprijinul”, a declarat Barabancea.

Mesaj pentru fani: „Pregătiţi-vă pentru un retur de foc!”

Nu în ultimul rînd, preşedintele de la Universitatea Cluj a ţinut să le transmită un mesaj fanilor echipei. „Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, clubul, eu şi domnul Walter le dorim tuturor iubitorilor acestei echipe să se bucure alături de cei dragi, să fie fericiţi, sănătoşi şi să se pregătească pentru un retur de foc!”, a încheiat Cristian Barabancea. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu