Cine considerati ca a fost jucatorul-cheie in acest sezon de Liga 1

joi, 23 decembrie 2010

A revenit in forta Cronica Bestiala

Cronica bestială a revenirii din propria cenuşă! PARTEA ÎNTÂI
Doamnelor (nu ştim câte doamne ne citesc, da' în fine), domnişoarelor (apăi domnişoare chiar că nu mai îs!!!) şi domnilor, iată că există MIRACOLE DE SĂRBĂTORI! CRONICA BESTIALĂ REVINE LA CEREREA INSISTENTĂ A CITITORILOR EI, LA RUGĂMINŢILE CITITORILOR DIN PELUZĂ, DIN TRIBUNĂ ŞI DIN FAŢA MICILOR ECRANE!!!
Iată că enoriaşii cronicuţei bestiale se reîntâlnesc cu aceasta în prag de sărbători, când luminile luminate ale luminiţelor din lumina bradului de Crăciun luminează luminatic în speranţa unei străluciri strălucitoare bazate pe strălucimea stelelor din sara de Crăciun!!!
În aste 6 luni cât a lipsit (NU CRĂCIUNU, CI CRONICA!), multe s-au mai întâmplat! "U" este acum pe prima scenă a fotbalului românesc, iar satele de altădată ale cronicii bestiale sunt departe: adio Vânju Mare, templul fotbalului mehedinţan, adio Sânnicolaul Mare sau adio Târgu Cărbuneşti, unde până şi acolo are Taloş o mătuşă!!!
Acum suntem şmecheri şi bazaţi şi jucăm în oraşe mari, CU CURENT ELECTRIC ÎN PRIMĂRIE ŞI ÎN CONSILIU ŞI CU MAI MULT DE DOUĂ SECRETARE, UNA SUS ŞI UNA JOS!!!
Cu siguranţă că observaţi lipsa de mitocănie a cronicii bestiale şi gradul înalt de civilizaţie al dânsei.
"U" îşi dispută meciurile de pe teren propriu, aşa cum ştiţi, dacă ştiţi, la Alba Iulia, oraşul în care altădată ne băteam cu jandarmii până ne săturam, o lăsam baltă şi ne apucam de beut cu ei, căci erau vremuri când ştiam sigur că BĂTAIA NU-I RUPTĂ DIN RAI, CI ÎI RUPTĂ DIN PELUZĂ!!!
Destinul ne-a purtat, astfel, la fiece două săptămâni, spre Alba Iulia! Mai ţineţi minte oare celebra cronică bestialo-pornografică de la Zlatna? De acum vreo 6 ani? Atunci am descoperit cu toţii că Zlatna era "el-doradoul Ardealului, tinut de basm, zona minereasca a tuturor posibilitatilor. Exista un vis zlatnean, o legenda, conform caruia de un print miner s-a indragostit alba-ca-zapada cu resedinta in alba-iulia, normal."
Pe atunci nu existau diacritice, aşa că ciocu mic!!! ÎN DIVIZIA C SAU B DIACRITICE? MDA. ORICUM ŞEFUL DE POST DIALOGA NUMA' CU BASTONUL!!!
Prima etapă din sezonul competiţional 2010 - 2011 (TULAI CĂ ÎNTR-UN AN VINE SFĂRŞITUL LUMII) a strâns peste 7000 de oameni în tribunele Stadionului "Cetate" din Alba Iulia!
Am terminat toamna cu 20 de puncte, pe locul 14, însă auspiciile primăverii se anunţă senine, ca cerul cristalin cristalizat de cristalinizarea cristelor care o aruncă ăia în aersă controleze vremea, bulan!
Sfârşitul părţii întâi. Partea a doua vine zilele următoare. La finalul părţii întâi, un gând bun cititorilor de cronică bestială, Sărbători fericite alături de cei dragi şi tot ce vă doriţi să se îndeplinească.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu