Cine considerati ca a fost jucatorul-cheie in acest sezon de Liga 1

vineri, 24 decembrie 2010

Fara galerie!

Mircea Cenan (in centru), marul discordiei intre factiunile galeriei Universitatii


Probleme pe teren, probleme la peluza
Pe linga problemele din clasament, unde „Sepcile rosii“ ocupa penultima pozitie, acum, formatia de sub Feleac se confrunta cu o noua criza. In partidele care urmeaza, gruparea universitara va fi lipsita de aportul unei importante parti a galeriei. Brigazile Ultras ’19, Kamikaze-girls, Fanatics, Boys si F.O.R.T. (Fidelitate, Onoare, Respect, Traditie) au emis un comunicat prin care au anuntat ca isi inceteaza pe termen nelimitat activitatea in peluza .

In comunicatul celor cinci grupari se regasesc pasaje precum „NU vom accepta niciodata sa ni se inchida gura in mod fortat!“ sau „Stilul ULTRA’ este pentru noi UN MOD DE VIATA, nu un prilej de a ne aduna in gasti si a vandaliza orice ne iese in cale. NU acceptam sa fim judecati de persoane ce nu au incercat vreodata sa inteleaga acest mod de viata!“.
Manifest anti-RJ
Conform spuselor lui P. C., membru al uneia dintre gruparile sus-amintite, comunicatul ii este adresat in mod indirect lui Mircea Cenan, alias RJ, fan „U“-ist cunoscut pentru agresivitatea sa, care la finalul jocului cu Gloria Bistrita a atacat o parte a suporterilor, fiind nemultumit de atitudinea acestora fata de „U“ Cluj. „Sintem satui de iesirile necontrolate ale lui RJ. Respectam si ne asteptam sa fim respectati. Multi vor considera ca sintem tradatori, dar nu e adevarat. Este un pas inainte si vrem doar binele Universitatii Cluj. Este regretabil ca Mircea Cenan este sustinut si aparat in continuare de conducerea clubului. Speram ca aceasta situatie sa se remedieze cit mai repede. Nu stim ce va fi, dar asa nu se mai poate. S-a ajuns mult prea departe cu agresiunile“, a mentionat sursa citata. Astfel, la partida viitoare, cu Dinamo Bucuresti, Universitatea Cluj va fi sustinuta din tribune doar de gruparea UCG (Ultra Curva Groapa), in fruntea careia se afla Mircea Cenan RJ.
Apel la reconciliere
Conducerea clubului „studentesc“ asteapta o impacare, care ar fi „benefica echipei“. „Eu, sincer, sper ca suporterii sa ne incurajeze in continuare. Speram sa-i aducem la stadion prin rezultatele noastre. Prima repriza din partida cu Bistrita ne da mari sperante“, a precizat Sorin Vadana, directorul sportiv al clubului, completat de presedintele Lucian Danciu: „Galeria noastra a fost mereu la inaltime. Nu stiu ce a facut RJ, dar este regretabil daca a savirsit acele actiuni. Fac apel suporterilor sa ne fie in continuare alaturi, pentru ca impreuna am reusit lucruri frumoase. Efectiv ii rog sa-si rezolve diferendele si sa sustina echipa. Moralul jucatorilor ar putea fi serios afectat“, a concluzionat Danciu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu